Spring til indhold

Pepsodent White Now tandpasta

For at få yderligere oplysninger om ingredienserne i vores produkter og deres funktion, kan du bare klikke på navnet på ingrediensen. Da der er begrænset plads på pakken, viser vi også en længere liste af duftingredienser. For produkter, der er blevet lanceret for nylig, eller hvor bestanddelene er blevet ændret, er de detaljerede oplysninger om dufte måske endnu ikke tilgængelige, da det tager noget tid at opdatere hver produktside. Vi gør en stor indsats for sikre, at oplysningerne på denne side er opdaterede. Men tjek altid produktemballagen for de mest opdaterede ingredienser, der er blevet brugt. Alle produktnavne, der omfatter en dato (måned og år), bliver ikke længere produceret.

ingredienser

Hydrogenated Starch Hydrolysate (Humectant)

Hjælper med at fastholde vand i et produkt, i hår eller de øverste lag af huden.

Aqua (Opløsningsmiddel)

Opløser stoffer og ingredienser

Hydrated Silica (Slibemiddel)

Fjerner snavs og efterlader flader rene eller polerede ved gnidning/børstning.

Sodium Lauryl Sulfate (Overfladeaktivt middel)

En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.

Aroma (Smag)

Forbedrer smagen af mund- eller læbeplejeprodukter såsom tandpasta eller læbepomade.

Cellulose Gum (Viskositetsstabilisator)

Styrer et produkts tæthed og tykkelse.

Sodium Fluoride (Mundplejemiddel)

Hjælper med at rense, beskytte eller fjerne/overdøve en ubehagelig lugt i munden/tænderne/gummerne.

Sodium Saccharin (Smag)

Forbedrer smagen af mund- eller læbeplejeprodukter såsom tandpasta eller læbepomade.

PVM/MA Copolymer (Filmdanner)

Hjælper med at give en glat og ensartet dækning, når det påføres.

Trisodium Phosphate (Buffermiddel)

Bevarer et produkts rette syre-basebalance.

CI 74160 (Farvestof)

Farver produktet, dit hår og din hud.

Limonene (Duft)

Giver en markant og behagelig duft.

Glycerin (Humectant)

Hjælper med at fastholde vand i et produkt, i hår eller de øverste lag af huden.

Tilbage til toppen