For at få yderligere oplysninger om ingredienserne i vores produkter og deres funktion, kan du bare klikke på navnet på ingrediensen. Da der er begrænset plads på pakken, viser vi også en længere liste af duftingredienser. For produkter, der er blevet lanceret for nylig, eller hvor bestanddelene er blevet ændret, er de detaljerede oplysninger om dufte måske endnu ikke tilgængelige, da det tager noget tid at opdatere hver produktside.
Vi gør en stor indsats for sikre, at oplysningerne på denne side er opdaterede. Men tjek altid produktemballagen for de mest opdaterede ingredienser, der er blevet brugt.
Alle produktnavne, der omfatter en dato (måned og år), bliver ikke længere produceret.
Ingredienser | Funktion |
---|---|
Propylene Glycol |
Hydrotrop
Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt. |
Fatty acids, C12-18 and C18-unsatd |
Overfladeaktivt middel
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand. |
PEG-7 Glyceryl Cocoate |
Emulgeringsmiddel
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'. |
Sodium Laureth Sulfate |
Overfladeaktivt middel
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand. |
Glycerin |
Viskositetsstabilisator
Styrer et produkts tæthed og tykkelse. |
Aqua |
Opløsningsmiddel
Opløser stoffer og ingredienser |
Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate |
Sekvestreringsmiddel
Hjælper med at forhindre urenheder fra vandet i at forårsage negative effekt på produktets ydeevne, udseende og stabilitet. |
Protease |
Enzym
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod. |
Amylase |
Enzym
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod. |
Lipase |
Enzym
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod. |