Bio-tex White, flydende vaskemiddel 03/2021 - 06/2023
ingredienser
Aqua (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
Sodium Dodecylbenzenesulfonate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Laureth-7 (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Sodium Laureth Sulfate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Aziridine homopolymer ethoxylated (Middel mod genaflejring)
Hjælper med at forhindre fjernet snavs i vaskevandet i at sætte sig på tøjet igen.
TEA-Dodecylbenzenesulfonate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Propylene Glycol (Hydrotrop)
Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt.
TEA-Cocoate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Sodium Chloride (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Parfum (Duft)
Giver en markant og behagelig duft.
Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmiddel)
Hjælper med at forhindre urenheder fra vandet i at forårsage negative effekt på produktets ydeevne, udseende og stabilitet.
Triethanolamine (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
1,4-Benzenedicarboxylic acid, 1,4-dimethyl ester, polymer:1, (Middel mod genaflejring)
Hjælper med at forhindre fjernet snavs i vaskevandet i at sætte sig på tøjet igen.
Acrylates Copolymer (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Glycerin (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Sodium Sulfate (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
DASC-4 (Optisk blegemiddel)
Giver ekstra klarhed til overfladen, som produktet påføres.
Citronellol (Duft)
Giver en markant og behagelig duft.
Subtilisin (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
Geraniol (Duft)
Giver en markant og behagelig duft.
Methylisothiazolinone (Konserveringsmiddel)
Dette forlænger produktets holdbarhed, selv efter åbning, og beskytter det mod bakterier, gær og mug.
Octylisothiazolinone (Konserveringsmiddel)
Dette forlænger produktets holdbarhed, selv efter åbning, og beskytter det mod bakterier, gær og mug.
Sorbitol (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Sodium Lauryl Sulfate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Cellulase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Amylase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Dimethicone (Antiskummiddel)
Forhindrer dannelse af for meget skum eller bobler, når et produkt anvendes.
Disubstituted Alaninamide (Stabiliseringsmiddel)
Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.
Cellulose Gum (Emulsionsstabilisator)
Forhindrer en blanding i at skille og hjælper med at øge et produkts holdbarhed.
Hydrogenated Vegetable Glyceride (Emulgeringsmiddel)
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.
Magnesium Chloride (Stabiliseringsmiddel)
Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.
Magnesium Nitrate (Stabiliseringsmiddel)
Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.
Mannanase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Polyvinyl Alcohol (Tilsætningsstof)
Tilsættes et produkt for at forbedre en eller flere vigtige egenskaber
Potassium ferrocyanide
Ingen ordliste
Sodium Ferrocyanide
Ingen ordliste
Steareth-20 (Emulgeringsmiddel)
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.
Xanthan Gum
Ingen ordliste