Spring til indhold

Neutral Pletspray 04/2022 - 09/2024

Klik ganske enkelt på navnet på den enkelte ingrediens for at læse nærmere om de ingredienser, der er anvendt i produktet, og deres funktion.

Vi gør meget ud af at sikre, at informationerne på denne hjemmeside er opdaterede. Vi anbefaler dog, at du altid tjekker produktemballagen for at sikre dig, at du har den mest præcise liste over de ingredienser, der er anvendt i produktet.

ingredienser

Aqua (Opløsningsmiddel)

Opløser stoffer og ingredienser

C13-15 Pareth-11 (Overfladeaktivt middel)

En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.

MEA-Citrate (Byggemiddel)

Mindsker vands hårdhed, og gør rengøringsmidler mere effektive.

Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmiddel)

Hjælper med at forhindre urenheder fra vandet i at forårsage negative effekt på produktets ydeevne, udseende og stabilitet.

Glycerin (Viskositetsstabilisator)

Styrer et produkts tæthed og tykkelse.

Calcium Chloride (Enzymstabilisator)

Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.

Ethanolamine (Opløsningsmiddel)

Opløser stoffer og ingredienser

Trisodium citrate

Ingen ordliste

Propylene Glycol (Hydrotrop)

Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt.

Subtilisin (Enzym)

Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)

En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.

Sodium Chloride (Viskositetsstabilisator)

Styrer et produkts tæthed og tykkelse.

Sodium Formate (Stabiliseringsmiddel)

Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.

Sorbitol (Enzymstabilisator)

Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.

Amylase (Enzym)

Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.

Disubstituted Alaninamide (Stabiliseringsmiddel)

Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.

Mannanase (Enzym)

Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.

Tilbage til toppen