Neutral Colour, Flydende vaskemiddel
ingredienser
Aqua (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
C12-15 Pareth-7 (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Sodium Laureth Sulfate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Alcohol Denat. (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
Potassium Hydrogenated Cocoate$$$ (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Potassium Citrate (Byggemiddel)
Mindsker vands hårdhed, og gør rengøringsmidler mere effektive.
Triethanolamine (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmiddel)
Hjælper med at forhindre urenheder fra vandet i at forårsage negative effekt på produktets ydeevne, udseende og stabilitet.
Potassium Hydroxide (pH-justeringsmiddel)
Styrer et produkts syre-basebalance.
PVP (Farveoverførselsinhibitor)
Forhindrer farver skyllet ud af tøj i vaskevandet i at blive aflejret på andet tøj under vask.
Propanediol (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Sodium Chloride (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Sodium Sulfate (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
Calcium Chloride (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Glycerin (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Subtilisin (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Disubstituted Alaninamide (Stabiliseringsmiddel)
Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.
Propylene Glycol (Hydrotrop)
Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt.
Sorbitol (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Amylase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
Denatonium Benzoate (Denatureringsmiddel)
Ændrer smagen af produktet for at forhindre indtagelse. Anvendes typisk i produkter med sprit.
Mannanase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.