Bio-tex Color, flydende vaskemiddel
ingredienser
Aqua (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
Sodium Laureth Sulfate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
C12-15 Pareth-7 (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Trisodium citrate
Ingen ordliste
Aziridine homopolymer ethoxylated (Middel mod genaflejring)
Hjælper med at forhindre fjernet snavs i vaskevandet i at sætte sig på tøjet igen.
Sodium Chloride (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
TEA-Hydrogenated Cocoate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
TEA Citrate (Byggemiddel)
Mindsker vands hårdhed, og gør rengøringsmidler mere effektive.
Parfum (Duft)
Giver en markant og behagelig duft.
Phenoxyethanol (Konserveringsmiddel)
Dette forlænger produktets holdbarhed, selv efter åbning, og beskytter det mod bakterier, gær og mug.
1,4-Benzenedicarboxylic acid, 1,4-dimethyl ester, polymer:1, (Middel mod genaflejring)
Hjælper med at forhindre fjernet snavs i vaskevandet i at sætte sig på tøjet igen.
Propanediol (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Glycerin (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
PVP (Farveoverførselsinhibitor)
Forhindrer farver skyllet ud af tøj i vaskevandet i at blive aflejret på andet tøj under vask.
Propylene Glycol (Hydrotrop)
Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt.
Sodium Sulfate (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
Lauric Acid (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Citronellol (Duft)
Giver en markant og behagelig duft.
<p>Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes</p> (Duft)
Giver en markant og behagelig duft.
Myristic Acid (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Subtilisin (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Palmitic Acid (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Stearic Acid (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Sorbitol (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
Disubstituted Alaninamide (Stabiliseringsmiddel)
Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.
Cellulase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Amylase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Oleic Acid (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Methylisothiazolinone (Konserveringsmiddel)
Dette forlænger produktets holdbarhed, selv efter åbning, og beskytter det mod bakterier, gær og mug.
Calcium Chloride (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Dimethicone
Ingen ordliste
Mannanase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Steareth-20 (Emulgeringsmiddel)
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.
Hydrogenated Vegetable Glyceride (Emulgeringsmiddel)
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.
Cellulose Gum (Emulsionsstabilisator)
Forhindrer en blanding i at skille og hjælper med at øge et produkts holdbarhed.
Sodium Ferrocyanide
Ingen ordliste
Xanthan Gum
Ingen ordliste
Potassium ferrocyanide
Ingen ordliste