Seventh Generation Free & Clear, Flydende vaskemiddel 08/2020 - 02/2022
ingredienser
Aqua (Opløsningsmiddel)
Opløser stoffer og ingredienser
Laureth-6 (Emulgeringsmiddel)
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.
Sodium Lauryl Sulfate (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Sodium Citrate (Byggemiddel)
Mindsker vands hårdhed, og gør rengøringsmidler mere effektive.
Glycerin (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Sodium Oleate (Emulgeringsmiddel)
Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.
Sodium Chloride (Viskositetsstabilisator)
Styrer et produkts tæthed og tykkelse.
Phenoxyethanol (Konserveringsmiddel)
Dette forlænger produktets holdbarhed, selv efter åbning, og beskytter det mod bakterier, gær og mug.
Propylene Glycol (Hydrotrop)
Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt.
Oleic Acid (Overfladeaktivt middel)
En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.
Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)
En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.
Sorbitol (Enzymstabilisator)
Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.
Protease (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Cellulase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Amylase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Disubstituted Alaninamide (Stabiliseringsmiddel)
Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.
Methylisothiazolinone (Konserveringsmiddel)
Dette forlænger produktets holdbarhed, selv efter åbning, og beskytter det mod bakterier, gær og mug.
Citric Acid (Byggemiddel)
Mindsker vands hårdhed, og gør rengøringsmidler mere effektive.
Mannanase (Enzym)
Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.
Potassium ferrocyanide
Ingen ordliste
Sodium Ferrocyanide
Ingen ordliste
