Spring til indhold

Neutral Duo Caps White 06/2021 - 02/2022

For at få yderligere oplysninger om ingredienserne i vores produkter og deres funktion, kan du bare klikke på navnet på ingrediensen. Da der er begrænset plads på pakken, viser vi også en længere liste af duftingredienser. For produkter, der er blevet lanceret for nylig, eller hvor bestanddelene er blevet ændret, er de detaljerede oplysninger om dufte måske endnu ikke tilgængelige, da det tager noget tid at opdatere hver produktside. Vi gør en stor indsats for sikre, at oplysningerne på denne side er opdaterede. Men tjek altid produktemballagen for de mest opdaterede ingredienser, der er blevet brugt. Alle produktnavne, der omfatter en dato (måned og år), bliver ikke længere produceret.

ingredienser

Propylene Glycol (Hydrotrop)

Gør det muligt for rengøringsmidler at bliver spredt ensartet i et produkt.

Coconut Acid (Overfladeaktivt middel)

En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.

Glycereth-6 Laurate (Emulgeringsmiddel)

Hjælper to eller flere væsker, som ellers ikke kombineres, med at danne en enkelt opløsning, kaldes ofte en 'emulsion'.

Glycerin (Viskositetsstabilisator)

Styrer et produkts tæthed og tykkelse.

Aqua (Opløsningsmiddel)

Opløser stoffer og ingredienser

Sodium Laureth Sulfate (Overfladeaktivt middel)

En ingrediens, der hjælper med at rengøre eller fjerne snavs og olie, og som kan danne skum, når det anvendes med vand.

Ethanolamine (Opløsningsmiddel)

Opløser stoffer og ingredienser

Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate (Sekvestreringsmiddel)

Hjælper med at forhindre urenheder fra vandet i at forårsage negative effekt på produktets ydeevne, udseende og stabilitet.

Peptides, salts, sugars from fermentation (process) (Biprodukt)

En sekundær komponent/ingrediens, som dannes, når produktet fremstilles.

Subtilisin (Enzym)

Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.

Sorbitol (Enzymstabilisator)

Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.

Amylase (Enzym)

Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.

Sodium Formate (Stabiliseringsmiddel)

Hjælper med at bevare en produktformels stabilitet, udseende og tekstur.

Lipase (Enzym)

Forstærker et produkts rengøringsevne og hjælper med at fjerne bestemte pletter ved lavere temperaturer f.eks. fedtstoffer, æg og blod.

Calcium Chloride (Enzymstabilisator)

Får et enzym til at holde længere i flydende rengøringsmidler.

Tilbage til toppen